miércoles, 6 de junio de 2012

LA HORA DEL CUENTO

Avui ha vingut na Sara, sa mamà de na Laura a contar-nos el conte de "El traje nuevo del Emperador". Ens ha agradat molt i després ens ha vestit amb una capa i una corona i hem fet una volta per les aules d'Infantil amb la nostra nova vestimenta. Gràcies Sara per compartir aquesta estoneta amb noltros!!!



martes, 5 de junio de 2012

CAPSA DE LA VIDA

Ahir en Darío ens va dur la seva capsa de la vida i ens va explicar moltes coses. Com li agraden els contes i els instruments. Gràcies Darío per compartir-ho amb noltros!!!



Experimentació amb aigua

Ahir vam presentar els tallers que farem amb l'aigua amb aquest conte. Volem aprendre diferents coses de l'aigua i també què podem fer per no malgastar-ne més.

Després vam fer el primer taller: com traginar aigua d'un lloc en un altre. Quins són els recipients que convenen més?. Quan vam acabar vam emprar l'aigua per regar les plantes que hi ha al pati.






viernes, 1 de junio de 2012

MIRÓ

Hem treballat en Miró a l'aula, enllaçant-lo amb les formes geomètriques amb les que haviem jugat. Hem vist que també en pintava, de formes geomètriques, a les seves composicions, i açò ens ha duit a voler saber un poquet sobre ell. Després de cercar informació per internet sobre el pintor, vam triar, d'entre quatre composicions, una que ens va semblar que ens agradava a la majoria. Per açò vam fer una votació.
La pintura que va quanyar va ser aquesta
vam decidir copiar-la



També hem fet una composició tots junts en un mural gegant