miércoles, 20 de marzo de 2013

ANIVERSARI LAURA

Dilluns na Sara, sa mamà de na Laura, ens va venir a explicar sobre la seva feina, la ginecologia. Ens va mostrar unes fotos, i tota la vestimenta que utilitza, així com material. Ens va ensenyar com tallar el cordó umbilical, què li fan al fillet quan neix... Ens ha agradat molt. Gràcies Sara!!!

CARPETA VIATGERA

En Guille ens ha duit aquesta setmana la seva carpeta viatgera. Ens ha agradat molt escoltar tot el que li agrada fer i saber més d'ell. Gràcies Guille!

domingo, 17 de marzo de 2013

LA HORA DEL CUENTO

Dimarts en Juanjo, es papà d'en Guille, ens va venir a contar "El gato con botas". Vam escoltar molt i en acabar ens va donar un globus amb forma d'espasa per cadascú de noltros. Gràcies per venir a passar aquesta estona amb noltros!!!

CARPETA VIATGERA

Dilluns n'Elvira ens va dur la seva carpeta viatgera. Ens va contar tot allò que a ella li agrada fer, els seus viatges a Granada, d'on són els seus papàs, i quan veu els seus cosins. Gràcies Elvira per compartir-ho amb noltros!!!

jueves, 14 de marzo de 2013

VIDEO DELS GEGANTS DE MENORCA

Aquest és un video dels gegants de Menorca. L'hem vist a classe vàries vegades per aprendre els seus noms i saber d'on és cadascú. Hem après els noms dels pobles de sa nostra illa i en un mapa els hem localitzat i hi hem col.locat els gegants.

lunes, 11 de marzo de 2013

RACÓ DE MATEMÀTIQUES A L'AULA

He confeccionat uns jocs nous pel racó de matemàtiques. Així, a l'hora dels racons, els que passin per aquest lloc podran disfrutar mentre aprenen a fer sèries i conjunts:




sábado, 9 de marzo de 2013

ANIVERSARI

Na Paqui, sa mamà d'en William ens va venir a veure pel seu  Dia Especial. Ens va venir a explicar tot els que s'ha de mester per fer de perruquera, que és la seva professió. Després ens va pentinar a tots i així ens vam anar tots ben guapos a casa. Gràcies Paqui!!!

miércoles, 6 de marzo de 2013

Aquest és el video de presentació de La Salle Acoge, projecte de La Salle que treballa pels més desafavorits.

MÉS JOCS DE MATEMÀTIQUES

Els dimecres capvespre, després de l'hora de psico, dividim el grup en dos mitjos. Uns se'n van a l'aula del Circ amb na Patri a fer alguna feineta de mates, i els altres quedam amb n'Eva a la nostra aula a fer jocs de matemàtiques amb la pissarra digital. Els grups canvien alternativament cada setmana. Aquí teniu un enllaç del joc d'aquesta quinzena (el podeu fer a casa)
http://www.ramonlaporta.es/jocsonline/viajando%20con%20las%20mates/

JOCS DE MATEMÀTIQUES

Ens agrada molt jugar al bingo a classe. Ens seim a la nostra taula amb un cartonet de nombres i n'Eva ens va dient una sèrie de nombres que penja a la pissarra. A mesura que van sortint els hem d'anar retxant amb rotulador i el primer que tengui el cartonet complert ha de cantar en fort BINGO!!!

ANIVERSARI VÍCTOR

Els pap`+as d'en Víctor, en Mateu i na Nuri, van venir dilluns a fer el seu dia Especial. Com que en Mateu és forner, ens van mostrar a fer pastissets i ens els vam endur cuits a casa per ser sa bereneta. Gràcies Mateu i Nuri per compartir-ho amb noltros!!!

CARPETA VIATGERA

En Sergi ens ha duit la seva carpeta viatgera i ens ha contat tot el que li agrada fer. Gràcies Sergi!!!

CARPETA VIATGERA

En Dani ens va dur la seva carpeta viatgera i ens va explicar moltíssimes coses del que li agrada fer. Gràcies Dani!!!